Мелбурн

  во

  Сојузот на македонски здруженија од дијаспората усвои платформа на Концефенција одржана на 11 септември 2018 година во Париз. Сојузот на македонски здруженија ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Вниманието со кое меѓународната заедница, на различни, до највисоки нивоа се труди да го поддржи актуелниов македонски напор за успешно одвивање на нашава ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Вниманието со кое меѓународната заедница, на различни, до највисоки нивоа се труди да го поддржи актуелниов македонски напор за успешно одвивање на нашава ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Триесет и шест нови организации пристапија кон Меморандумот за стратешка соработка за бојкот на референдумот што го потпишаа на 5 август 28 организации по што ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Триесет и шест нови организации пристапија кон Меморандумот за стратешка соработка за бојкот на референдумот што го потпишаа на 5 август 28 органзиации по што ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Триесет и шест нови организации пристапија кон Меморандумот за стратешка соработка за бојкот на референдумот што го потпишаа на 5 август 28 органзиации по што ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Предмет: Соопштение – Нови триесет и шест организации се приклучија на Кризниот штаб за бојкот на референдумот. Денес, среда, 5-ти септември 2018, триесет и ...
  | | веќе видена | слични

  Триесет и шест нови организации денес пристапија кон Меморандумот за стратешка соработка за бојкот на референдумот. На 5 август 28 организации формираа т.н. ...
  сите 35 | | | веќе видена