Мата

  во

  Веројатно ова е големата вест што сите обожаватели на ултра популарната женска група од 90 – тите ја чекаа со нетрпение! Во гостувањето во емисијата на Џејмс ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во соопштението се додава имајќи предвид дека за неколку месеци завршува националната стратегија за деинституционализација 2008–2018, министрите ја прифатиле и ...
  сите 32 | | | веќе видена

  На 88-мата владина седница, Владата ја разгледа и усвои информацијата, како и Акцискиот план за отворено владино партнерство 2018-2020 година. Во таа насока ...
  сите 32 | | | веќе видена

  На 88-мата владина седница, Владата ја разгледа и усвои информацијата, како и Акцискиот план за отворено владино партнерство 2018-2020 година. Во таа насока ...
  сите 32 | | | веќе видена