Лилјана Поповска

  во

  Во Основниот суд 2 за денеска е закажано рочиште за судење на партијата ДОМ и Лилјана Поповска, на барање на тужителот „Боров Дол“, застапуван од Николајчо ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Екоактивистите засега сѐ уште стојат на своите тврди ставови во врска со последиците од стопанисувањето на рудникот, додека од компанијата „Еуромакс ресурсис“ ...
  сите 25 | | | веќе видена

  ДОМ изразува големо разочарување од текот на собраниската седница на која беше ставен Законот за минерални суровини. Наместо поддршка на благороден закон кој ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Поради немање кворум за работа, Собранието вчера не гласаше за измените и дополнувањата на Законот за минерални суровини. Пратеникот Илија Николовски од СДСМ ...
  сите 5 | | | веќе видена

  ДОМ преку соопштение изразува големо разочарување од текот на собраниската седница на која на дневен ред беше ставен Законот за минерални суровини. Наместо ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Собранието попладнево не гласаше за измените и дополнувањата на Законот за минерални суровини поради немање кворум за работа. Пратениците не ги разгледаа и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Поради немање кворум попладнево во Собранието на Република Македонија во рамки на продолжението на 32. седница не беа донесени измените и дополнувањата на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  „ДОМ изразува големо разочарување од текот на собраниската седница на која беше ставен Законот за минерални суровини. Наместо поддршка на благороден закон кој ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поради немање кворум попладнево во Собранието на Република Македонија во рамки на продолжението на 32. седница не беа донесени измените и дополнувањата на ...
  сите 21 | | | веќе видена