Културниот

  во

  Дафина Стојаноска носителката на листата за изборна единица 6, во рамки на предизборните активности во Гостивар најави дека по доаѓањето на ВМРО-ДПМНЕ на власт ...
  сите 432 | | | веќе видена

  Кандидатот за пратеник во изборната единица 6 на ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојаноска на својата фејсбук страница објави видео обраќање од пред Националната установа ...
  сите 432 | | | веќе видена

  Кандидатот за пратеник во изборната единица 6 на ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојаноска на својата фејсбук страница објави видео обраќање од пред Националната установа ...
  сите 432 | | | веќе видена

  Дафина Стојаноска носителката на листата за изборна единица 6, во рамки на предизборните активности во Гостивар најави дека по доаѓањето на ВМРО-ДПМНЕ на власт ...
  сите 432 | | | веќе видена

  Дафина Стојаноска носителката на листата за изборна единица 6, во рамки на предизборните активности во Гостивар најави дека по доаѓањето на ВМРО-ДПМНЕ на власт ...
  сите 432 | | | веќе видена

  Дафина Стојаноска носителката на листата за изборна единица 6, во рамки на предизборните активности во Гостивар најави дека по доаѓањето на ВМРО-ДПМНЕ на власт ...
  сите 432 | | | веќе видена

  На местото на кое што беше потпишан Преспанскиот договор ќе се гради Културен центар кој ќе ги промовира европските демократски вредности и ќе создаде простор ...
  сите 6 | | | веќе видена

  С Претседателот на Владата Оливер Спасовски, денеска во рамки на работната посета на Општина Гази Баба, придружуван од заменик министерот за политички систем и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата Оливер Спасовски, денеска во рамки на работната посета на Општина Гази Баба, придружуван од заменик министерот за политички систем и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата Оливер Спасовски, денеска во рамки на работната посета на Општина Гази Баба, придружуван од заменик министерот за политички систем и ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Велика Британија планира да вложи речиси две милијарди долари за да им помогне на театрите, уметничките галерии и други културни институции да ја преживеат ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Бројките на новоинфицирани во Индија растат побрзо, откако мерките за ограничување на пандемијата беа значително олеснети заради поттикнување на економијата. ...
  сите 37 | | | веќе видена