Кристин Лагард

  во

  Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) предупреди дека ако нема договор за брегзит околу условите на Светската трговска организација, тоа може да повлече ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Британската економија ќе се соочи со „многу полоша" перспектива ако земјата следната година ја напушти Европската унија без договор, отколку во случај да се ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Британската економија ќе се соочи со „многу полоша” перспектива ако земјата следната година ја напушти Европската унија без договор, отколку во случај да се ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Британската економија ќе се соочи со „многу полоша” перспектива ако земјата следната година ја напушти Европската унија без договор, отколку во случај да се ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Европските избори во мај 2019 се ближат и со тоа, набргу, треба да започне и изборната кампања ширум Европската Унија за обновување на Европскиот Парламент. Од ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Белгиската светска и олимписка шампионка, Нафаситу Тиам го освои европското злато во седмобојот, откако по тешка борба за 57 поени ја совлада својата британска ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во главниот град на Аргентина денеска почнува средба на министрите за финансии и гувернери на централните банки од земјите од Г-20. Меѓу учесниците на средбата ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во главниот град на Аргентина денеска почнува средба на министрите за финансии и гувернери на централните банки од земјите од Г-20. Меѓу учесниците на средбата ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во главниот град на Аргентина денеска почнува средба на министрите за финансии и гувернери на централните банки од земјите од Г-20. Меѓу учесниците на средбата ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во главниот град на Аргентина денеска почнува средба на министрите за финансии и гувернери на централните банки од земјите од Г-20. Меѓу учесниците на средбата ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во главниот град на Аргентина денеска почнува средба на министрите за финансии и гувернери на централните банки од земјите од Г-20.Меѓу учесниците на средбата ...
  сите 20 | | | веќе видена