Костовска

  во

  Институтот за белодробни заболувања Козле во Скопје ќе ја доопреми интензивната нега со нови апарати за лекување на пациентите со пулмонална дисплазија и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Институтот за белодробни заболувања Козле во Скопје ќе ја доопреми интензивната нега со нови апарати за лекување на пациентите со пулмонална дисплазија и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Македонската пејачка и актерка Ана Костовска се огласи по повод утрешната прослава на Владата под мотото „Голема граѓанска прослава Македонија во НАТО и ЕУ”, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претставата „Да го поздравиш и да ми го бациш“, во продукција на „Артопија“, ја доби наградата за „Исклучителна експресивност на границата помеѓу театарот и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Претставата „Да го поздравиш и да ми го бациш“, во продукција на „Артопија“, ја доби наградата за „Исклучителна експресивност на границата помеѓу театарот и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Претставата „Да го поздравиш и да ми го бациш“, во продукција на „Артопија“, ја доби наградата за „Исклучителна експресивност на границата помеѓу театарот и ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Ни претставува чест, задоволство и гордост да објавиме дека претставата „Да го поздравиш и да ми го бациш“, во продукција на Артопија, ја доби наградата за ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Претставата „Да го поздравиш и да ми го бациш“, во продукција на Артопија, ја доби наградата за „Исклучителна експресивност на границата помеѓу театарот и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Претставата „Да го поздравиш и да ми го бациш“, во продукција на Артопија, ја доби наградата за „Исклучителна експресивност на границата помеѓу театарот и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Македонската кик-боксерска репрезентација се врати со 22 медали (5 златни, 11 сребрени и 6 бронзени) од 14-тиот ВАКО балканскиот шампионат за јуниори и сениори ...
  сите 2 | | | веќе видена