Константин

  во

  Разговорите кои се случиле во октомври и јуни, се снимени во ноември и август. Реалното време на муабетите во бомбите не се поклопува со времето на снимките ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Разговорите кои се случиле во октомври и јуни, се снимени во ноември и август. Реалното време на муабетите во бомбите не се поклопува со времето на снимките ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Разговорите кои се случиле во октомври и јуни, се снимени во ноември и август. Реалното време на муабетите во бомбите не се поклопува со времето на снимките ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Охрид, 19. јуни 2019 (ИНПРЕС) – Фондот на пензиското и инвалидското осигурување на Македонија, е домаќин на редовната средба на директори на пензиските ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Жителите на Велгошти и Пештани ќе почекаат за да добија фекална канализација, бидејќи по предлог на градоначалникот Константин Георгиески парите за оваа намена ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Охрид, Константин Георгиевски, демантира дека не постапува согласно неговите надлежности во врска со дивоградбата на советникот од ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Се уште нема тендер за избор на фирма која треба да ја урне дивоградбата кај охридскиот Чинар, која е во сопственост на советникот на ДУИ во Охрид, Нафи ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Градоначалникот Константин Георгиевски сè уште нема распишано тендер за избор на фирма која ќе треба да ја урне дивоградбата кај Чинарот, која е во сопственост ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Годинава фестивалот, кој се одржуваше под мотото „Ова е наше време, време за театар“, понуди и придружна програма, како и промоции на театарска и театролошка ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Со свечено доделување на наградите на годинешните лауреати и во нивна чест изведба на ансамблот на МНТ- Скопје, на претставата „Силјан Штркот Шанца“ со текст ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Претставата „Бакхи – краток преглед на распадот“ во изведба на Битолскиот театар, а во режија на Игор Вук Торбица е победник на годинешното 54-то издание на ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Претставата на Битолскиот народен театар „Бакхи- краток преглед на распадот” според Еврипид во режија на Игор Вук Торбица, е најдобрата претстава во целина на ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Претставата на Битолскиот народен театар „Бакхи- краток преглед на распадот“ според Еврипид во режија на Игор Вук Торбица, е најдобрата претстава во целина на ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Претставата на Битолскиот народен театар „Бакхи- краток преглед на распадот“ според Еврипид во режија на Игор Вук Торбица, е најдобрата претстава во целина на ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Народниот театар од Битола за претставата „Бакхи – краток преглед на распадот“ во режија на Игор Вук Торбица ги доби наградите за најдобра претстава и режија ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Оценувачката комисија на 54-от македонски театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ Прилеп, во состав на Бедиа Беговска – претседател и членовите Љиљана ...
  сите 47 | | | веќе видена