КФОР

  во

  Австрискиот канцелар Себастијан Курц денеска ќе престојува во посета на Белград, каде ќе се сретне со српскиот претседател Александар Вучиќ и со премиерката ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Австрискиот канцелар Себастијан Курц денеска ќе престојува во посета на Белград, каде ќе се сретне со српскиот претседател Александар Вучиќ и со премиерката ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Австрискиот канцелар Себастијан Курц денеска ќе престојува во посета на Белград, каде ќе се сретне со српскиот претседател Александар Вучиќ и со премиерката ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај изјави денеска дека трансформираните Безбедносни сили на Косово (ФСК) нема да претставуваат замена за КФОР и НАТО, туку ќе ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај изјави денеска дека трансформираните Безбедносни сили на Косово (ФСК) нема да претставуваат замена за КФОР и НАТО, туку ќе ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај изјави денеска дека трансформираните Безбедносни сили на Косово (ФСК) нема да претставуваат замена за КФОР и НАТО, туку ќе ...
  сите 179 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај изјави денеска дека трансформираните Безбедносни сили на Косово (ФСК) нема да претставуваат замена за КФОР и НАТО, туку ќе ...
  сите 165 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај изјави денеска дека трансформираните Безбедносни сили на Косово (ФСК) нема да претставуваат замена за КФОР и НАТО, туку ќе ...
  сите 165 | | | веќе видена

  На Денот на албанското знаме, 28 ноември Приштина ќе организира отворање на мостот во Косовска Митровица, што го поврзува северниот и јужниот дел од градот, а ...
  сите 24 | | | веќе видена

  На Денот на албанското знаме, 28 ноември Приштина ќе организира отворање на мостот во Косовска Митровица, што го поврзува северниот и јужниот дел од градот, а ...
  сите 26 | | | веќе видена