Камерун

  во

  Рене Игита ја има најоригиналната порака во битката со Коронавирусот, во време кога треба да се остане дома, за да се спречи ширењето на епидемијата. Со ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Светот се бори коронавоирусот, па на сите страни има јасни пораки, совети за тоа што треба да направиме за да се заштитиме и да не се заразиме. Меѓу оние што ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Најлегендарниот колумбиски голман Рене Игита се пошегува на своја сметка, но и испрати многу силна порака до сите дека за време на Коронавирисот мора да се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Директорката на регионалната канцеларија на Светска здравствена организација во Африка, Мачидисо Моети изјави дека новиот коронавирус многу брзо се шири во ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Директорката на регионалната канцеларија на Светска здравствена организација (СЗО – WHO) во Африка, Мачидисо Моети изјави дека новиот коронавирус многу брзо се ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Директорката на регионалната канцеларија на Светска здравствена организација во Африка, Мачидисо Моети изјави дека новиот коронавирус многу брзо се шири во ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Светската здравствена организација предупреди за ризиците кои Ковид-19 би можел да ги донесе во субсахарска Африка поради лошите здравствени системи, па многу ...
  сите 100 | | | веќе видена