Калиопи

  во

  Цеца Славковиќ собрала бројни симпатии од публиката од мометот кога се појавила на естрада, што со глас, што со специфичната насмевка. Била и е единствена ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Пејачката Калиопи на својот Инстаграм профил емотивно се збогува со личноста која ја одредила нејзината професија и иднина -со својата тетка. Таа открива дека ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пејачката Калиопи на својот Инстаграм профил емотивно се збогува со својата тетка. Таа откри дека тетка и била онаа што секогаш ја поддржувала и ја поттикнала ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Пејачката Калиопи на својот Инстаграм профил емотивно се збогува со својата тетка. Таа откри дека тетка и била онаа што секогаш ја поддржувала и ја поттикнала ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Марија има богато музичко искуство. Има издадено свое ЦД со вкупно 7 соло песни, и освоено и две втори награди на настапи во Минск, Белорусија и во Струга, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Како што информира Македонската радио телевизија, на 18 август се одржала аудицијата за избор на вокален интерпретатор кој ќе ја претставува Македонија на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Марија Спасовска, ученичка во осмо одделение од Основното училиште „Александар Македонски“ од Скопје ќе ја претставува Македонија на 16-то издание на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Марија Спасовска, ученичка во осмо одделение, ќе ја претставува Македонија на Јуниор Евросонг, кој ќе се одржи на 25 ноември во Минск, Белорусија. 12-годишната ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Марија Спасовска, ученичка во осмо одделение од Основното училиште „Александар Македонски“ од Скопје ќе ја претставува Македонија на 16-то издание на ...
  сите 13 | | | веќе видена