ЈЗУ

  во

  Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ на денешната седница на Совет на Град Скопје беше против предлогот за зголемување на ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ на денешната седница на Совет на Град Скопје беше против предлогот за зголемување на ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ на денешната седница на Совет на Град Скопје беше против предлогот за зголемување на ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ на денешната седница на Совет на Град Скопје беше против предлогот за зголемување на ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ на денешната седница на Совет на Град Скопје беше против предлогот за зголемување на ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ на денешната седница на Совет на Град Скопје беше против предлогот за зголемување на ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ на денешната седница на Совет на Град Скопје беше против предлогот за зголемување на ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ на денешната седница на Совет на Град Скопје беше против предлогот за зголемување на ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ на денешната седница на Совет на Град Скопје беше против предлогот за зголемување на ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ на денешната седница на Совет на Град Скопје беше против предлогот за зголемување на ...
  сите 127 | | | веќе видена

  По одлуката за поскапување на паркингот во Клинички центар реагираат здравствените работници. -Како е можно да се поскапи паркингот и за вработените во ...
  сите 127 | | | веќе видена

  По одлуката за поскапување на паркингот во Клинички центар реагираат здравствените работници. -Како е можно да се поскапи паркингот и за вработените во ...
  сите 127 | | | веќе видена

  По повод 3 декември – Меѓународниот ден на лицата со попреченост и 4 декември – Ден на лицата со телесна инвалидност во Македонија, беше доделена израелска ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Четириесет и осум специјални инвалидски колички за деца за повеќе јавни здравствени установи донираше денеска Амбасадата на Израел. Пет колички доби Клиниката ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Четириесет и осум специјални инвалидски колички за деца за повеќе јавни здравствени установи донираше денеска Амбасадата на Израел. Пет колички доби Клиниката ...
  сите 69 | | | веќе видена