Јункер

  во

  Размената на територии не може, а да не се согледа во нејзината иницијална замисла – како дел од регионалниот пакет на прекројување, чии составни делови се и ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Италијанскиот новинар Ларис Гајсер, кој минатата година го откри скандалот „Рекет“ денеска во весникот „LaVerità“ ги анализира првите осуди за корупцискиот ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Во својот говор на пленарната сесија на Европскиот парламент, таа ги презентираше главните елементи на новиот ревидиран предлог за повеќегодишниот буџет и ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Денот на Европа годинава земјава го дочека со одлука за почеток на преговори за ЕУ Денеска е 9 Мај Денот на Европа и Денот на победата над фашизмот. Денот на ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Денеска е 9 Мај Денот на Европа и Денот на победата над фашизмот. Денот на Европа е воспоставен како ден на сеќавање на Декларацијата на францускиот министер ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Денеска е 9 Мај Денот на Европа и Денот на победата над фашизмот. Денот на Европа е воспоставен како ден на сеќавање на Декларацијата на францускиот министер ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Кина во сегашната криза околу пандемијата на коронавирусот видливо и помогна на Италија и уште на неколку држави членки на ЕУ. Но, Кина досега упати огромна ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на ЕК Жан-Клод Јункер укажа на недоволната солидарност меѓу северните и јужните членки на ЕУ во кризата предизвикана од епидемијата на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на ЕК Жан-Клод Јункер укажа на недоволната солидарност меѓу северните и јужните членки на ЕУ во кризата предизвикана од епидемијата на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на ЕК Жан-Клод Јункер укажа на недоволната солидарност меѓу северните и јужните членки на ЕУ во кризата предизвикана од епидемијата на ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Европската комисија Жан-Клод Јункер укажа на недоволната солидарност меѓу северните и јужните членки на ЕУ во кризата предизвикана ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Европската комисија, Жан Клод Јункер ја критикуваше Германија за затворање на границата кон Луксембург во период на пандемија на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Европската комисија, Жан Клод Јункер ја критикуваше Германија за затворање на границата кон Луксембург во период на пандемија на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Поранешниот пре тседател на Европската комисија, Жан Клод Јункер ја критикуваше Германија за затворање на границата кон Луксембург во период на пандемија на ...
  сите 32 | | | веќе видена