ЈАР

  во

  Во југозападните делови од Јужноафриканската Република падна снег. Жители на Вестерн Кејп и Лесото објавија фотографии на социјални мрежи од таа неочекувана ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во југозападните делови од Јужноафриканската Република падна снег. Жители на Вестерн Кејп и Лесото објавија фотографии на социјални мрежи од таа неочекувана ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во југозападните делови од Јужноафриканската Република падна снег.Жители на Вестерн Кејп и Лесото објавија фотографии на социјални мрежи од таа неочекувана ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Тој со дрон снимал бројни светски локации , каде населбите на сиромашните и богатите се одделени понекогаш само со ѕид. Милер го почнал проектот ,,Сцени на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Врховниот суд на Јужноафриканската Република денеска ја укина владината одлука за дипломатски имунитет на поранешната прва дама на Зимбабве, Грејс Мугабе ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Врховниот суд на Јужноафриканската Република денеска ја укина владината одлука за дипломатски имунитет на поранешната прва дама на Зимбабве, Грејс Мугабе ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Врховниот суд на Јужноафриканската Република денеска ја укина владината одлука за дипломатски имунитет на поранешната прва дама на Зимбабве, Грејс Мугабе ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Врховниот суд на Јужноафриканската Република денеска ја укина владината одлука за дипломатски имунитет на поранешната прва дама на Зимбабве, Грејс Мугабе ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Руската фабрика за оружје Алмаз-Антеј на руското Министерство за одбрана му го предаде првиот контингент на ракетен систем со долг дострел S-400. Церемонијата ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Нелсон Мандела бил првиот демократски избран претседател на Јужноафриканската Република. Тој бил познат борец против апартхејдот во Јужна Африка и светски ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Нелсон Мандела, икона на борбата против апартхејдот и лидер на сејужноафриканското помирување, е најславен политички затвореник на светот кој во затвор минал ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Нелсон Мандела, икона на борбата против апартхејдот и лидер на сејужноафриканското помирување, е најславен политички затвореник на светот кој во затвор минал ...
  сите 12 | | | веќе видена