Ирина

  во

  Фото: Проф. д-р Ирина Пановска Ставридис и научен соработник д-р Александра Пивкова Вељановска Со големо нетрпение се очекуваше да слета авионот од Минхен ...
  сите 9 | | | веќе видена

   Температурите се спуштија до точка на смрзнување во Њујорк, но Ирина Шајк реши да прошета низ Централ Парк со својата ќеркичка Леа и мајка си. 33-годишната ...
  сите 2 | | | веќе видена

   Кога беше прогласен за најсекси маж на светот изјави дека навистина му се допаѓа што и маж кој не изгледа како модел може да ја добие титулата. Уште откако ...
  сите 2 | | | веќе видена

  „Македоника литера“ од Скопје неодамна го објави романот „Сапунот на Леополд Блум“ од романската писателка Нора Југа, во превод од романски јазик на Ирина ...
  сите 6 | | | веќе видена

  „Македоника литера“ од Скопје неодамна го објави романот „Сапунот на Леополд Блум“ од романската писателка Нора Југа, во превод од романски јазик на Ирина ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Втората трансплантација на коскена срцевина односно матични хематопоетски клетки од несроден донор ќе биде извршена идната недела на Универзитетската клиника ...
  | | веќе видена

  Универзитетската клиника за хематологија доби уред за мониторирање пациенти, стерилизатори, медицински аспиратор и медицински прочистувач на воздух. Средствата ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Универзитетската клиника за хематологија доби уред за мониторирање пациенти, стерилизатори, медицински аспиратор и медицински прочистувач на воздух. Средствата ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Втората трансплантација на коскена срцевина односно матични хематопоетски клетки од несроден донор ќе биде извршена идната недела на Универзитетската клиника ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Универзитетската клиника за хематологија денеска се поднови со уред за мониторирање пациенти, стерилизатори, медицински аспиратор и медицински прочистувач на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Седум нови сомнителни случаи на заболени од морбили се пријавени денеска во Институтот за јавно здравје. Прим. д-р Гордана Кузмановска, епидемиолог во ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Втората трансплантација на коскена срцевина односно матични хематопоетски клетки од несроден донор ќе биде извршена идната недела на Универзитетската клиника ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Втората трансплантација на коскена срцевина односно матични хематопоетски клетки од несроден донор ќе биде извршена идната недела на Универзитетската клиника ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Втората трансплантација на коскена срцевина односно матични хематопоетски клетки од несроден донор ќе биде извршена идната недела на Универзитетската клиника ...
  сите 8 | | | веќе видена