Хомс

  во

  Обединетите нации – Со оглед на тоа што војната во Сирија влегува во својата деветта година, борбите се намалуваат, но за 5,6 милиони бегалци кои избегаа од ...
  | | веќе видена

  Американците тврдат дека нивните воздушни сили извеле напад на позициите на Исламската држава на истокот од земјата, додека пак локални извори тврдат дека ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Илјадници фунти до сегас е собрани за помош на 15 годишното дете , сисриски бегалец , кого соучениците го претепуваат , полеваат со вода , малтретираат , а тој ...
  сите 14 | | | веќе видена

  На бегалец (15) од Сирија школските колеги насилно му сипале вода во грлото, го тепале, го влечеле по подот и го стегале за вратот на школското игралиште во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  На бегалец (15) од Сирија школските колеги насилно му сипале вода во грлото, го тепале, го влечеле по подот и го стегале за вратот на школското игралиште во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На бегалец (15) од Сирија школските колеги насилно му сипале вода во грлото, го тепале, го влечеле по подот и го стегале за вратот на школското игралиште во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Повеќе од 100 бегалци се удавија на почетокот на септември кога гумените чамци во кои се превезувале потонале на брегот на Либија, соопшти организацијата ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Повеќе од 100 бегалци се удавија на почетокот на септември кога гумените чамци во кои се превезувале потонале на брегот на Либија, соопшти организацијата ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Повеќе од 100 бегалци се удавија на почетокот на септември кога гумените чамци во кои се превезувале потонале на брегот на Либија, соопшти организацијата ...
  сите 9 | | | веќе видена