ГШ

  во

  Јас имам женски сон, женска визија за поинаква Македонија, со жени во кабинетот без разлика на етничката припадност. За пет години се надевам дека ќе излеземе ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Јас имам женски сон, женска визија за поинаква Македонија, со жени во кабинетот без разлика на етничката припадност. За пет години се надевам дека ќе излеземе ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Висока воена делегација на Војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, која се наоѓа во официјална ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Висока воена делегација на Војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, која се наоѓа во официјална ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Процесот на трансформација и модернизација на армијата согласно новиот стратегиски оперативен преглед, учество на Армијата во операции за поддршка на мирот, ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Висока воена делегација на Војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, која се наоѓа во официјална ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Висока воена делегација на Војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, која се наоѓа во официјална ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Висока воена делегација на Војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, која се наоѓа во официјална ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Висока воена делегација на Војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, која се наоѓа во официјална ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Делегација на војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, е во официјална посета на Генералштабот ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Делегација на војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, е во официјална посета на Генералштабот ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Делегација на војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, е во официјална посета на Генералштабот ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Делегација на војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, е во официјална посета на Генералштабот ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Делегација на војската на Република Словенија, предводена од началникот на Генералштабот, генерал-мајор Аленка Ерменц, е во официјална посета на Генералштабот ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Граѓаните на Куманово, денеска имаа можност да проследат повеќе музички нумери во изведба на воениот орекстар, да ја проследат точката на припадниците на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Oтворениот ден на Армијата за граѓаните.кој го организираат Министерството за одбрана, Армијата и локалната самоуправа е дел од активностите со кои се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Граѓаните на Куманово, денеска имаа можност да проследат повеќе музички нумери во изведба на воениот орекстар, да ја проследат точката на припадниците на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Генералштабот на Армијата најостро ги осудува сите обиди за нејзино инволвирање во дневно политички цели и интереси. Армијата е институција која континуирано е ...
  | | веќе видена

  Да ви се намочам у чиновите генералски, да ви се намочам. И на фамилиите ваши, исто така. МАКЕДОНИЈА ве школуваше, ве плаќа, со станови ве обезбеди. Добивте ...
  сите 2 | | | веќе видена