Ѓорги

  во

  Собранискиот спикер Талат Џафери закажа седница во среда на која ќе се гласаат по втор пат дел од законите коишто претседателот Ѓорги Иванов не ги потпиша, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Собранискиот спикер Талат Џафери закажа седница во среда на која ќе се гласаат по втор пат дел од законите коишто претседателот Ѓорги Иванов не ги потпиша, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Оретседателот на Собранието, Талат Џафери, закажа пленарна седница на 24 април, односно неколку дена по првиот круг од претседателските избори. На истата ќе се ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Собранискиот спикер Талат Џафери закажа седница во среда на која ќе се гласаат по втор пат дел од законите коишто претседателот Ѓорги Иванов не ги потпиша, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Собранискиот спикер Талат Џафери закажа седница во среда на која ќе се гласаат по втор пат дел од законите коишто претседателот Ѓорги Иванов не ги потпиша, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Собранискиот спикер Талат Џафери закажа седница во среда на која ќе се гласаат по втор пат дел од законите коишто претседателот Ѓорги Иванов не ги потпиша, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Уште тапка во место конзервацијата на македонскиот црковен бисер од 12 век, храмот „Св. Ѓорги“ во преспанското село Курбиново, бесценет културно-историски ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателскиот кандидат поддржан од ДУИ и СДСМ Стево Пендаровски на дебатата во Сител јавно вети дека ако некој во неговиот тим ја навредувал професорката ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски во својот говор истакна дека неговиот против кандидат од ВМРО ДПМНЕ, Гордана ...
  сите 145 | | | веќе видена

  Градиме едно општество за сите и горди сме што тој концепт е препознаен како концепт за успех и прогрес. Градиме општество во кое сите сме еднакви пред ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Секретарот на Општина Кисела Вода, Александар Алексовски и Зоран Ацевски, член на Советот на Општината беа во посета на една од најстарите цркви во Скопје, ...
  сите 21 | | | веќе видена