Гај

  во

  Поради коронавирусот глобалниот пазар на труд е во голема криза. Стапката на вработеност не може да се врати како претходно. Глобалните лидери на Самитот на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Глобалните лидери на Самитот на Меѓународната организација на трудот (ИЛО) упатија апел за целосен пристап во справувањето со последиците од пандамијата со ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Неопходен е целосен пристап во справувањето со последиците од пандемијата предизвикана од корона вирусот апелираа глобалните лидери на Самитот на Меѓународната ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Глобалните лидери на Самитот на Меѓународната организација на трудот (ИЛО) упатија апел за целосен пристап во справувањето со последиците од пандамијата со ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Британски научници започнаа да тестираат третман за кој се надеваат дека може да помогне во контролата на најтешките последици од инфекција со ковид 19 кај ...
  сите 26 | | | веќе видена

  По долги и координирани истражувања со неколку експертски институти конечно е откриено што и како го штити телото од корона вирус, и каде може да се очекува ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Римскиот квестор (окупатор) на Македонија, Гај Тамиј Публилиј, (148 - 146 пр. н.е.) ги имитира монетите на последните кралеви Филип V и Персеј. Вакви монети се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Специјалниот суд за Косово денеска одеднаш го прекина молкот на најдраматичен моен начин, откривајќи не само дека косовскиот претседател Хашим Тачи е обвинет ...
  сите 174 | | | веќе видена

  Специјалниот суд за Косово денеска одеднаш го прекина молкот на најдраматичен моен начин, откривајќи не само дека косовскиот претседател Хашим Тачи е обвинет ...
  сите 183 | | | веќе видена

  Специјалниот суд за Косово денеска одеднаш го прекина молкот на најдраматичен можен начин, откривајќи не само дека косовскиот претседател Хашим Тачи е обвинет ...
  сите 195 | | | веќе видена

  Специјалниот суд за Косово наеднаш денеска го прекина молкот на најдраматичен начин откривајќи не само дека косовскиот претседател Хашим Тачи е предмет на ...
  сите 195 | | | веќе видена