Габриела

  во

  Ова е погледот на кој многумина му се воодушевуваат. На само нешто повеќе од 50 километри од центарот на Скопје, ќе може да уживате во природата, под борова ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Петнаесет партии и коалиции ќе ги вкрстат копјата на предвремените парламентарни избори, од кои девет се нови, кои не беа дел од изборите во 2016 година. Колку ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Габриела Митовска, медицински работник, вчера на својот фејсбук профил сподели предупредувачки пост за граѓаните кои не сакаат да носат маски и да ги ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Со нови содржини во Прилеп од печат излезе првиот број за годинава на списанието за литература, уметност и култура „Стремеж”.Во рубриката „Проза” читателите ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На сите понекогаш им се случува да бидат нерасположени, но клиничката депресија е нешто осема поинакво и посериозо Како што поминуваат годините има се поголем ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Минималната плата порасна за околу 500 денари. Од овој месец нето минималецот изнесува 14 934 денари. Работодавачите имаат законска обврска за бруто плата за ...
  сите 92 | | | веќе видена

  „Кога одлучив да се вратам од Америка, со целото семејство за да ја отворам компанијата во Македонија, најголемата дилема ми беше дали ќе успеам да најдам ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Веднаш по здравјето на луѓето, економијата е вториот фокус со кој е преокупиран и светот, а и Македонија во корона-кризата. Некои сектори кај нас не работат, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Минатата недела во Центарот за културна деконтаминација во Белград беше објавена декларација „Во одбрана на историјата“, потпишана од повеќе од 470 историчари, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Честите избори имаат негативен ефект врз економската активност, ги забавуваат движењата, поттикнуваат неизвесност и го насочуваат вниманието кон политиката, ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Честите избори имаат негативен ефект врз економската активност, ги забавуваат движењата, поттикнуваат неизвесност и го насочуваат вниманието кон политиката, ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Но, сегашните, предвремени, што треба да се одржат на 15 јули, се со поинаква димензија. Од нив треба да произлезе институционална структура, да се формира ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Честите избори имаат негативен ефект врз економската активност, ги забавуваат движењата, поттикнуваат неизвесност и го насочуваат вниманието кон политиката, ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Честите избори имаат негативен ефект врз економската активност, ги забавуваат движењата, поттикнуваат неизвесност и го насочуваат вниманието кон политиката, ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Честите избори имаат негативен ефект врз економската активност, ги забавуваат движењата, поттикнуваат неизвесност и го насочуваат вниманието кон политиката, ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Советот на Општина Битола донесе заклучок да поднесе барање до Основното јавно обвинителство и други надлежни институции за да се истражи случајот со ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во последниов период медиумите не престануваат да пишуваат за скандалите кои што се случуваат во внатрешноста на британското кралско семејство, а сето тоа ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Помпезно најавуваната мерка дека здравствените работници ангажирани во спраување со Ковид-19, ќе добијат картичка со 40% пропадна во вода. Наместо 40%, добија ...
  сите 3 | | | веќе видена