Фуере

  во

  Кој се до сега и кажа на владата дека се на погрешен пат и дека не ебат во здрав мозок, чек да видам: Прибе, Ванхојте, Фуере, Милчин, Героски, Хајредини, ...
  сите 6 | | | веќе видена

   Фокусот на Владата, како што вели тој треба да биде на реформите, кои мора да направат разлика во општеството. Во интервјуто Фуере збори и за спроведувањето ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија Евран Фуере смета дека бегството на Груевски било помогнат од Унгарија. – Јасно е дека имаше соработка со Унгарија, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Владата треба да го задржи курсот на реформи и да не ги повторува ужасните грешки на претходната власт – вели поранешниот амбасадор на ЕУ Ерван Фуерево ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Владата треба да го задржи курсот на реформи и да не ги повторува ужасните грешки на претходната власт – вели поранешниот амбасадор на ЕУ Ерван Фуерево ...
  сите 16 | | | веќе видена

  После толку години ангажман во и за Македонија, претпоставувам дека ве радува решавањето на спорот со Грција… Најголемата лекција е лидерството и храброста на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во интервјуто на МИА, поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија Ерван Фуере, меѓудругото беше прашан и за бегството на екс премиерот Никола Груевски во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во интервју за МИА, поранешниот амбасадор на ЕУ во нашата земја Ерван Фуере меѓудругото зборуваше и за реформите во јавната администрација, за која смета дека ...
  сите 16 | | | веќе видена

   Интервју со поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија, Ерван Фуере. После толку години ангажман во и за Македонија, претпоставувам дека ве радува решавањето ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија Евран Фуере смета дека бегството на Груевски било помогнат од Унгарија. – Јасно е дека имаше соработка со Унгарија, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Морам да кажам дека е разочарувачки да се види дека во случаи како реформата на јавната администрација, сегашната Влада се чини дека ги повторува ужасните ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Поранешниот евроамбасадор во Македонија, Ерван Фуере, во интервју за МИА вели дека после толку години ангажман во и за Македонија, го радува решавањето на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија, Ерван Фуере, во интервју за МИА вели дека од решавањето на спорот со Грција најголемата лекција е лидерството и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Интервју со поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија После толку години ангажман во и за Македонија, претпоставувам дека ве радува решавањето на спорот со ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Интервју со поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија После толку години ангажман во и за Македонија, претпоставувам дека ве радува решавањето на спорот со ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Владата треба да го задржи курсот на реформи и да не ги повторува ужасните грешки на претходната власт, како што е случај со јавната администрација, вели ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Е ова е недемократски режим на дело: СДСМ ќе ја менувала независната комисијата за заштита од дискриминација, оти констатирала дека судот го дискриминирал ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Е ова е недемократски режим на дело: СДСМ ќе ја менувала независната комисијата за заштита од дискриминација, оти констатирала дека судот го дискриминирал ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Најавата за смена на независната Комисија за заштита од дискриминација од страна на СДСМ е порака на СДСМ до судиите, обвинителите, администрацијата, ...
  сите 18 | | | веќе видена