Деве Баир

  во

  Во текот на изминатите деноноќија на граничниот премин Деве Баир влегле околу пет илјади граѓани во Македонија. Времето на задржување на возилата на граничниот ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Во текот на изминатото деноноќие на граничниот премин Деве Баир влегле околу пет илјади граѓани во Македонија, а зголемена фреквенција на возила се очекува и ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Во текот на изминатото деноноќие на граничниот премин Деве Баир влегле околу пет илјади граѓани во Македонија, а зголемена фреквенција на возила се очекува и ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Подолга колона возила кои чекаат за влез во државата се формира по дванаесет часот, но времето на задржување на возилата на граничниот премин е помалку од ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Во текот на изминатото деноноќие на граничниот премин Деве Баир влегле околу пет илјади граѓани во Македонија, а зголемена фреквенција на возила се очекува и ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Во текот на изминатото деноноќие на граничниот премин Деве Баир влегле околу пет илјади граѓани во Македонија, а зголемена фреквенција на возила се очекува и ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Во текот на изминатото деноноќие на граничниот премин Деве Баир влегле околу 5.000 граѓани во Македонија, а зголемена фреквенција на возила се очекува и денес. ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Во текот на изминатото деноноќие на граничниот премин Деве Баир влегле околу пет илјади граѓани во Македонија, а зголемена фреквенција на возила се очекува и ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Во текот на изминатото деноноќие на граничниот премин Деве Баир влегле околу пет илјади граѓани во Македонија, а зголемена фреквенција на возила се очекува и ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Во текот на изминатото деноноќие на граничниот премин Деве Баир влегле околу пет илјади граѓани во Македонија, а зголемена фреквенција на возила се очекува и ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Во текот на изминатото деноноќие на граничниот премин Деве Баир влегле околу пет илјади граѓани во Македонија, а зголемена фреквенција на возила се очекува и ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Во текот на изминатото деноноќие на граничниот премин Деве Баир влегле околу пет илјади граѓани во Македонија, а зголемена фреквенција на возила се очекува и ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Државата не презема ништо за да го заживее археолошко-астрономскиот локалитет Кокино како атрактивна туристичка дестинација во регионот. Три и пол години од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Од центарот на Скопје па до аеродромот ќе има опција да се патува со воз. Ова станува јасно по објавениот амбициозен транспортен бум кој го најавија од ...
  сите 24 | | | веќе видена

  4.2 милијарди евра инвестиција во инфраструктурата за транспорт до 2030 година, најави министерот за транспорт Горан Сугарески. Со стратегијата за транспорт ...
  сите 24 | | | веќе видена