Блаце

  во

  Од македонскиот главен град со воз во странство може да се патува единствено до Блаце. Брзиот воз до Приштина е единствената странска дестинација до која можат ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Стопанската комора на северозападна Македонија (СКСЗМ) не е целосно задоволна од третманот на домашните инвеститори и смета дека Владата има направено само ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Индустриската зона Визбегово според податоците од анализата на Стопанската комора на Северозападна Македонија претставува важна зона за функционирањето и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Стопанската комора на северо-западна Македонија (СКСЗМ) бара патот Скопје-Блаце и споредните патишта, канализацијата и основната инфраструктура во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Стопанската комора на северо-западна Македонија (СКСЗМ) бара патот Скопје-Блаце и споредните патишта, канализацијата и основната инфраструктура во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Стопанската комора на северо-западна Македонија (СКСЗМ) не е целосно задоволна од третманот на домашните инвеститори и смета дека Владата има направено само ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Стопанската комора на северо-западна Македонија (СКСЗМ) не е целосно задоволна од третманот на домашните инвеститори и смета дека Владата има направено само ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Стопанската комора на северо-западна Македонија (СКСЗМ) не е целосно задоволна од третманот на домашните инвеститори и смета дека Владата има направено само ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Стопанската комора на северо-западна Македонија (СКСЗМ) не е целосно задоволна од третманот на домашните инвеститори и смета дека Владата има направено само ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Македонското брашно заглавено на косовскиот царински терминал. Почнувајќи од 10 јануари, Косово врши дополнителни контроли на секоја вреќа брашно што ја ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Од осамостојувањето, во Македонија се случија неколку авионски несреќи, но и природни катастрофи со голем број жртви. Последната, сообраќајната несреќа кај ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Автобуската несреќа кај Ласкарци во која загинаа 14 лица е петта по бројот на жртви во поновата историја. На црната листа води скопскиот земјотрес со околу ...
  сите 11 | | | веќе видена

  МВР известува дека Заради изведување градежни работи сообраќајот на магистралниот пат од граничниот премин Долно Блаце – Хани Елезит кон Приштина ќе биде во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Почнувајќи од денеска до 22 февруари, во периодот од 8 до 11 часот и од 13 до 15:30 часот, ќе биде во прекин сообраќајот на магистралниот пат од граничниот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Почнувајќи од денеска до 22 февруари, во периодот од 8 до 11 часот и од 13 до 15:30 часот, ќе биде во прекин сообраќајот на магистралниот пат од граничниот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Поради изведување градежни работи, сообраќајот на магистралниот пат од граничниот премин Долно Блаце-Хани Елезит кон Приштина ќе биде во прекин, и тоа ...
  сите 5 | | | веќе видена