Бари

  во

  Фото: Pixabay Италијанскиот град Бари ќе има плаќа на оние жители кои на работа ќе одат со велосипед, пишува The Local Градоначалникот на Бари, Антонио Декаро, ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Бари е првиот град во Италија кој ќе им плаќа на своите жители со велосипед да одат на работа, објави весникот „Локал“. Градоначалникот Антонио Декаро планира ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Бари, Антонио Декаро планира “двојно да го зголеми бројот на велосипеди во градот оваа година“ и за таа цел ќе започне пилот-проект кој ќе ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Градот Бари е прв во Италија, кој ќе им плаќа на граѓаните да одат на работа со велосипед. Градоначалникот на Бари Антонио Декаро планира да го зголеми двојно ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Градот Бари е прв во Италија, кој ќе им плаќа на граѓаните да одат на работа со велосипед. Градоначалникот на Бари Антонио Декаро планира да го зголеми двојно ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Градот Бари е прв во Италија, кој ќе им плаќа на граѓаните да одат на работа со велосипед. Градоначалникот на Бари Антонио Декаро планира да го зголеми двојно ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Градот Бари е прв во Италија, кој ќе им плаќа на граѓаните да одат на работа со велосипед. Градоначалникот на Бари Антонио Декаро планира да го зголеми двојно ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Градот Бари е прв во Италија, кој ќе им плаќа на граѓаните да одат на работа со велосипед.Градоначалникот на Бари Антонио Декаро планира да го зголеми двојно ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Градот Бари е прв во Италија, кој ќе им плаќа на граѓаните да одат на работа со велосипед. Градоначалникот на Бари Антонио Декаро планира да го зголеми двојно ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Сточарите од Велешко се уште го чекаат министерот Николовски кој на декемврискиот протест им вети дека ќе ги посети по 20 јануари годинава за повторно, таму, ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Сточарите од Велешко се уште го чекаат министерот Николовски кој на декемврискиот протест им вети дека ќе ги посети по 20 јануари годинава за повторно, таму, ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Сточарите од Велешко се уште го чекаат министерот Николовски кој на декемврискиот протест им вети дека ќе ги посети по 20 јануари годинава за повторно, таму, ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Сточарите од Велешко се уште го чекаат министерот Николовски кој на декемврискиот протест им вети дека ќе ги посети по 20 јануари годинава за повторно, таму, ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Ширум Кина во тек се подготовките за пречек на Новата година, која Кинезите ја слават според лунарниот календар на 5. февруари, а според кинескиот хороскоп, по ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Ширум Кина во тек се подготовките за пречек на Новата година, која Кинезите ја слават според лунарниот календар на 5. февруари, а според кинескиот хороскоп, по ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Ширум Кина во тек се подготовките за пречек на Новата година, која Кинезите ја слават според лунарниот календар на 5. февруари, а според кинескиот хороскоп, по ...
  сите 11 | | | веќе видена