Зголемување на температурите од петок, а од сабота нов снег

Најстудено утрово е во Битола -22 степени, потоа -20 Тетово и Маврово, -19 Лазарополе, -18 Скопје, -17 Прилеп, -16 Берово -15 Дебар и Крушево, -14 Штип и Крива Паланка, Тополчани и Куманово, -13 Виница, -12 Демир Капија, Струмица и Претор, -11 Охрид, -7 Дојран и Гевгелија. Најмала снежна покривка има во Гевгелија, 2 сантиметри, додека најголема во Маврово, 68. Во јужните делови денеска ќе биде ...

⇐ DailyОхрид 24 ⇒