ВМРО-ДПМНЕ: Сега целата одговорност останува кај Заев

Заев, се посочува, јавно се обврза дека ја отфрла тиранската платформа и дека ќе престане со антидржавната и антинационална политика. ВМРО-ДПМНЕ преку соопштение до медиумите порачува дека Зоран Заев свесно ја држеше Република Македонија во заложничка криза, а, како што велат, можеше уште пред три месеци да ја прифати нивната понуда, да ја отфрли тиранската платформа и да заврши кризата. - Сега ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒