Велковски: Власта ми конструира случај, немам врска со политика

Полицијата ме мести, ниту имам врска со дрога, ниту со партии. Вака го почнува ексклузивното сведоштво за тв 24 прилепчанецот Дарко Велкоски, кој е во бегство, а кој полицијата го сомничи дека е организатор на ланец на продажба на дрога во Арачиново, Прилеп и Битола. Велкоски, чија сопруга во истата акција доби триеседневен притвор, тврди дека во петокот, по претресот на нивниот дом, цел ден бил ...

⇐ Daily24 Вести ⇒