„Тиранската платформа“ и денес главна во Собрание

Уште еден ден од собраниската седница поминува во исто темпо. Низа реплики и контрареплики и денес од собраниската говорница. Оптимизам кај мнозинството, лутина кај пратениците од ВМРО ДПМНЕ. Пратениците на СДСМ повторно со низа обвинувања до спикерот Вељаноски дека го криши деловникот, а нивните колеги од ВМРО ДПМНЕ тиранската платформа ја прекрстија во Тројанскиот коњ на СДСМ. Николовски се ...

⇐ DailyФактор ⇒