Скопскиот аеродром на листата на најдобрите 10 во Источна Европа

Ова е трета година по ред како ТАВ Македонија го добива престижното признание на ,, Скајтракс ’’ – Светски аеродромски награди, рангирајќи го ,,Александар Велики ’’ меѓу десетте најдобри во Источна Европа Скопскиот аеродром Александар Велики , со кој оперира ТАВ Македонија , е рангиран меѓу д есетте најдобри аеродроми во Источна Европа за 2017 година , на Светските Аеродромски награди, одржани ...

⇐ DailyТурлитава ⇒