Горат бараките на Заводот за урбанизам и архитектура во Скопје

Голем пожар ги зафати бараките до средното училиште „Здравко Цветковски“ спроти бензинската пумпа на „Макпетрол“ на булеварот Партизански одреди во скопската населба Карпош. Се работи за објекти на Заводот за урбанизам и архитектура и Институтот за социолошко и политичко правни истражувања. Противпожарната бригада интервенира со неколку возила во обид да го локализира пожарот.

⇐ DailyСакам да кажам ⇒