Голем пожар ги пеплоса бараките во близина на ГУЦ ,,Здравко Цветковски“

Целосно е блокиран и евакуиран овој дел од Скопје поради опасност од катастрофа. Плинската станица е во непосредна близина на пожарот. На оваа тема во вестите на Канал 5 Мирјана Трпчевска разговараше со командантот на протипожарните екипа Скопје, Ѕвонко Томевски. Целиот разговор погледнете го во видеото.

⇐ DailyКанал 5 ⇒