Канал8

28.11.2018 Општина Кочани ја организираше третата јавна расправа со граѓаните на која се разгледуваат прашања од јавен интерес, а за чие решавање треба да се ...
сите 13 | | | веќе видена

28.11.2018 Музејот „Теракота“ со поддршка од Локалната самоуправа на Виница го реализираше овогодишниот проект „Еднаквоста во фокусот“ чија цел е поголема ...
сите 30 | | | веќе видена

08.11.2018 Општина Кочани беше домаќин на претставници од граѓански организации од Молдавија и Албанија кои се вклучени во проектот „Промоција на родово ...
сите 2 | | | веќе видена

08.11.2018 Голем успех за ученичката Сандра Костадинова од ОУ „Никола Карев“ на Детските Рацинови средби што во чест на поетот и револуционер Кочо Рацин ...
сите 5 | | | веќе видена

08.11.2018 Со пробивањето и подготовките за асфалтирање на улиците „Славчо Стојменски “ и „Поп Арсов Блаже“ целосно ќе се реализира годишниот план за ...
сите 18 | | | веќе видена

08.11.2018 Близу 40 илјади пријави за легализирање на бесправно изградени објекти поднеле граѓаните од единаесетте општини во Источно планскиот регион, што ...
| | веќе видена

07.11.2018 СОУ „Гошо Викентиев“ учествуваше на Натпреварот за гимназиии средни стручни училишта во Македонија за "Најдобар бизнис концепт 2018" што се одржа ...
сите 3 | | | веќе видена

07.11.2018 СОУ „Гошо Викентиев“ учествуваше на Натпреварот за гимназиии средни стручни училишта во Македонија за "Најдобар бизнис концепт 2018" што се одржа ...
сите 2 | | | веќе видена

07.11.2018 Во рамките на проектот “ЛАГ-НЕТ во Источ ниот и Југоисточ ниот плански регион“ што го имплементира Здружението ЦЕЛОР - Центар за локален развој од ...
сите 6 | | | веќе видена

07.11.2018 За само една година од мандатот на новата локална власт во Виница за инфраструктурни проекти во општината се инвестирани над 225 милиони денари. ...
сите 11 | | | веќе видена

05.11.2018 Започна вакцинацијата против сезонски грип во Центрите за јавно здравје. За Кочани и општините кои што ги покрива кочанскиот центар за јавно ...
сите 37 | | | веќе видена

next