Канал8

01.11.2018 Резултатите за загаденоста на воздухот во Кочани со ПМ10 честички и други штетни состојки не ги одразуваат реалните состојби поради специфичната ...
сите 6 | | | веќе видена

31.10.2018 Градоначалникот на Општина Виница, Ивица Димитров и додели признание и вредносен ваучер на својата сограѓанка Адријана Поп Арсова, која го постави ...
сите 3 | | | веќе видена

30.10.2018 Локалната самоуправа на Виница до крајот на годината ќе има на располагање помалку пари во основниот буџет откако Советот донесе одлука да се ...
сите 17 | | | веќе видена

30.10.2018 Стопанска комора на Македонија - регионалната комора со седиште во Штип, во соработка со Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството ...
сите 2 | | | веќе видена

30.10.2018 На одбележувањето на Светскиот ден на џудото во Скопје, кочанскиот џудо клуб „Гладијатор“ го искористи годинешното мото „Пријателство“ и потпиша ...
сите 17 | | | веќе видена

26.10.2018 По нешто повеќе од три години од последната набавка, кочанските пожарникари ќе добијат нова работна униформа и обувки. Локалната самоуправа го ...
сите 9 | | | веќе видена

26.10.2018 Неплатена сметка за радиодифузна такса во висина од 190 денари скоро цела година ја закочила ликвидацијата на меѓуопштинското јавно претпријатие ...
сите 9 | | | веќе видена

24.10.2018 На 21. јубилејна манифестација „Тортијада“, што во организација на здружението „Мобилност“ од Струмица, а финансиски поддржана од „Мобилност“ ...
сите 6 | | | веќе видена

24.10.2018 Прво место освоија членовите на здружението „Мобилност“ од Кочани на дваесет и четвртото издание на републичкиот квиз натпревар на лицата со ...
сите 7 | | | веќе видена

15.10.2018 Екипа од 20 ученици и 5 професори од СОУ „Љупчо Сантов“ викендов беа дел од едукативната работилница во село Негрево, Пехчевско во новоотворениот ...
| | веќе видена

15.10.2018 Ликовна работилница на тема „Витраж“ се одржа во ОУ „Св. Кирил и Методиј“ под менторство на ликовниот уметник Владимир Темков. Целта на ваквите ...
сите 9 | | | веќе видена

12.10.2018 Започнаа градежните работи за реконструкција и преасфалтирање на патниот правец од Кочани кон туристичко-рекреативниот центар Пониква на ...
сите 62 | | | веќе видена

03.10.2018 Механизација и работници на градежната компанија “ВЕ-група“ од Радовиш го завршија асфалтирањето на една од централните улици во селото Јакимово, ...
сите 4 | | | веќе видена

next