Фаталната Дијана станала позната уште кон крајот на седумдесетите години. Босанката од Тузла се сликала гола за магазинот „Старт“ како и за американскиот ...
| | веќе видена

По случајот кој од неодамна се случи со официјалниот пречек на Себастијан Курц во Македонија, односно погрешно поставеното знаме од Латвија, кое имено требеше ...
| | веќе видена