Тајни кои физиотерапевтите никогаш нема да ги споделат со вас

Со оглед на стресот со кој се соочуваме, се препорачува човек еднаш (па дури и повеќе пати) во неделата да отиде на масажа. На тој начин се опуштаат телото и мозокот, а се намалува стресот. Сепак, сигурно сте се запрашале што мислат физиотерапевтите за вас, дали е непријатно што сте доживеале некоја чудна ситуација, дали и другите се возбудени како и вие... Толку многу прашања кои ви е непријатно ...

⇐ DailyИдивиди ⇒