Мама 365

Топлината може да предизвика детето да се исфрла од глава до пети. Од изложеноста на високи температури посебно кога влагата е присутна, на кожата се појавува ...
сите 19 | | | веќе видена

Постојат жени кои немаат целулит, а за тоа делумни се заслужни гените, остатокот е работа на здрави навики. Квалитетна храна Дури и слабите жени имаат целулит ...
сите 11 | | | веќе видена

next