Супер татко е оној кој ја знае мерката на строгоста

Потребно е детето да се плаши од добриот татко, во спротивно тој не ја работи својата работа добро. Но, не се работи за страв кој вообичаено ни паѓа на памет, како што постојат различни типови на љубов, така постојат и различни видови на страв. За многумина страв е како кога гледаме хорор филм или ако се исплашиме од куче. Но постојат неколку типови на страв кои се здрави и тоа е она што добриот ...

⇐ DailyМама 365 ⇒