Сценскиот спектакл `Авантурите на Аладин` премиерно во МНТ

На големата сцена во МНТ утре (22 март) во 19 часот, ќе биде одиграна премиерата на претставата "Авантурите на Аладин", во режија на Бојан Трифуновски. Во претставата, Аладин го игра Александар Михајловски, а дел од екипата се и Сашко Коцев, Дарја Ризова, Никола Ацески, Славиша Кајевски..., како и членовите на детското драмско студио на Магдалена Ризова-Черних Сценскиот спектакл за деца ...

⇐ DailyStart.mk ⇒