Интервју со Цеце и Марко. Еве што ни открија за школата за водители

Како произлезе идејата за школата за водители? Цеце: Ќе се сложите дека убавите работи секогаш се случуваат спонтано, па така дојде и поканата од Даста академијата… сметам дека ова би било убав предизвик за секој, затоа со задоволство прифатив. Со Марко се познаваме од деца, израснавме и созреавме заедно, сега веќе сме и колеги на работа… функционираме одлично, затоа не се ни сомневам дека ...

⇐ DailyТурлитава ⇒