(ФОТО Галерија) Необичен непечен колач со бисквити


Кога летните температури ќе преминат во црвена зона спас бараме во освежувачки напитоци. Една од најдобрите е комбинацијата од лимон и разно овошје, а со ...
| | веќе видена | слични

Бомбици со маслинки Состојки: 500 г компири 100 г маргарин 100 г посен кашкавал сол, црн пипер маслинки сусам Подготовка: компирите сварете ги како за пире, ...
| | веќе видена | слични

Еклерите се ист вид колачи како и принцес крофните, многу се вкусни и попууларни насекаде низ светот. Направете чоколадни и француски еклери. 100 мл. масло 200 ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Народот пред 3 дена на изборите го кажа своето. Иако доживеаа тотален дебакл и пораз на првиот круг од претседателските избори и разлика која е се чини е ...
сите 245 | | | веќе видена

Македонија е на нозе. Народот си ја враќа државата повторно во свои раце. Победата на 24 април покажа дека сите се за промени на оваа ненародна и корумпирана ...
сите 531 | | | веќе видена

До крајот на денот сончево со мала до умерена облачност. Попладне, особено во северозападните делови ќе има услови за локална нестабилност со краткотраен ...
сите 224 | | | веќе видена

Не може да го заборавиме 27 април, 2017 година, кога државата беше доведена на раб од граѓанска војна само за тоа што Груевски не сакаше да ја напушти власта. ...
сите 238 | | | веќе видена

Државата ни ја одземаа. Народот изгуби контрола над системот, институциите се киднапирани од стотина души на ДУИ кои управуваат со се. Додека тие од СДСМ им се ...
сите 99 | | | веќе видена

Претседателот на Алијансата за Албанците, Арбен Таравари, денеска од Тетово порача дека изборната програма „План 2030“ на Коалицијата „Вреди“, вреди за луѓето, ...
сите 189 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на ГРОМ и актуелен градоначалник на скопската општина Карпош, Стевчо Јакимовски, на вчерашниот прв круг од претседателските избори ...
сите 45 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

(ФОТО Галерија) Необичен непечен колач со бисквити

Од:
До кого (е-маил):
Порака: