Убиствено добра комбинација: Торта од чоколадо и костени

Facebook Twitter Google+ Pinterest Love This Уживајте во овошно освежување со цимет. Состојки: 2 јајца 6 лажици шеќер 1/2 шолја масло кесичка прашок за ...
| | веќе видена | слични

Изобилство од чоколадо во комбинација со префинетиот вкус на лешници… Бараат малку повеќе време за подготовка, но верувајте дека вреди. Потребно е: за тестото: ...
| | веќе видена | слични

Има нешто во правењето домашни слатки. Карамелите може во секое време да ги купите во најблиската продавница, но оние кои сами ќе ги направите се уште ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Последен ден од кампањата за вториот круг од седмите претседателски избори и единаесетите парламентарни избори на 8 мај. Кампањата за претседателските избори ...
сите 806 | | | веќе видена

СДСМ ги повикува граѓаните масовно да излезат на изборите на 8 ми мај и да гласаат за Стево Пендаровски за претседател и за пратеничките листи на СДСМ и ...
сите 254 | | | веќе видена

Скопјанец рано утринава пријавил дека со двајца штипјани биле физички нападнати во угостителски објект во Кавадарци, информираат од СВР - Велес. - Во 04.40 ...
сите 300 | | | веќе видена

ПОЛИТИЧАРИТЕ НА ВЕЛИГДЕН ПОВИКАА НА СПЛОТЕНОСТ Претседателот Стево Пендаровски го честита големиот христијански празник Велигден на верниците. „Враќајќи ни ја ...
сите 115 | | | веќе видена

Времето денеска ќе биде сончево со мала до умерена локална облачност и со слаб до умерен ветер од јужен правец. Попладне во планинските региони ќе има услови ...
сите 230 | | | веќе видена

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска, честитајќи го 5 Мај - Денот на македонскиот јазик, на социјалните мрежи напиша дека со сите заложби и ...
сите 43 | | | веќе видена

Репортери без граници денеска го објавија својот годишен извештај за слободата на медиумите во светот , според кој Македонија се наоѓа на 36 место, што е за ...
сите 78 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Убиствено добра комбинација: Торта од чоколадо и костени

Од:
До кого (е-маил):
Порака: