„Воената опција` на Трамп претставува непријателски чин

Владата на Венецуела остро ги отфли наводите на американскиот претседател Доналд Трамп, за можна „воена опција" за решавањето на политичката криза во земјата Владата на Венецуела остро ги отфли наводите на американскиот претседател Доналд Трамп, за можна „воена опција" за решавањето на политичката криза во земјата. Венецуелската Влада ги оквалификува наводите на Трамп како „воинствен, ...

⇐ DailyStart.mk ⇒