Проштален говор на американскиот претседател во заминување

Со солзи во очите пред огормениот број сиппатизери и поддржувачи американскиот претседател во заминување Барак Обама , во својот роден град Чикаго, каде пред осум години го прослави влегувањето во Белата Куќа, го оддржа својот последен и проштален говор. САД е подобра и послина држава отколку пред осум години посочи Обама, додавјќи дека направен е напредок во демократијата и економијата, но сѐ ...

⇐ Daily24 Вести ⇒