Тригодишна суспензија за ФК Партизан доколку не се исплатат долговите

Eвропската куќа на фудбалот УЕФА, на српскиот прволигаш Партизан му испрати последно предупредување пред суспензија, поради не исплатени долгови. „Не станува збор за 2,6 милиони евра како што некои шпекулираат. Ова е заостанат долг од 360.000 евра кој минатиот месец го намаливме од 450.000 евра. Имаме 20 дена да го отплатиме, во спротивно автоматски ќе бидеме суспендирани. Дојде време за наплата ...

⇐ DailyРадио Слободна Македонија ⇒