Бенет од Арсенал ќе има конкуренција, на „Чаир“ за мечот Шкупи - Вардар се најавиле скаути и од Германија, Холандија, Шведска....

Раководствот на Шкупи најавува вистинска инвазија од странски скаути за неделниот меч со Вардар, а покрај Боби Бенет, кој е агент за таленти на англискиот гигант Арсенал, се најавува присуство и на претставници на клубови од Германија, Холандија, Шведска... Поради ограничениот простор, за неделното локално дерби ќе има поинаков режим. Раководствот на Шкупи објави соопштение, кое ви го пренесуваме ...

⇐ DailySportmedia ⇒