КатегорииВремеПодредување


≈2322 резултати

македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, вели партијата „Единствена Македонија“ на Јанко Бачев, преку соопштение
сите 7 | | | веќе видена

македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, вели партијата „Единствена Македонија“ на Јанко Бачев, преку соопштение
сите 8 | | | веќе видена

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото ...
сите 9 | | | веќе видена

македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, вели партијата „Единствена Македонија“ на Јанко Бачев, преку соопштение
сите 10 | | | веќе видена

На прес конференцијата претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев рече: Почитувани, Вчера се случи едно од најголемите предавства во поновата
| | веќе видена | слични

Антизападниот пион, Христијан Мицкоски, веќе зборува како Јанко Бачев, ниско, на ниво карактеристично за фрустритани, поразени и неуспешни политичари
сите 188 | | | веќе видена

Јанко Бачев, лидерот на Единствена Македонија изјави на денешниот прес дека премиерот Заев е странски измеќар и со своите 81 пратеник извршиле големо
сите 23 | | | веќе видена