КатегорииВремеПодредување


≈2089 резултати

Во уште едно слабо издание Мицкоски потврди: Нема програма, се плаши од изборен пораз, ги дели антиевропските вредности на Бачев!Во уште едно слабо
сите 51 | | | веќе видена

Во уште едно слабо, веќе видено издание Мицкоски не кажа ништо ново, ништо значајно или во интерес на граѓаните. Но затоа, портпаролот на Бачев
сите 51 | | | веќе видена

Талат Џафери продолжува со опасните провокации спрема македонскиот народ и македонската држава со неуставното објавување на законот за јазици и законот за ...
сите 261 | | | веќе видена

Очаен е антизападниот Мицкоски, целосно загубен во неуспехот на неговото деструктивно антизападно делување. Тој, Груевски, Иванов и Бачев не успеаја
сите 47 | | | веќе видена

загубен во неуспехот на неговото деструктивно антизападно делување. Тој, Груевски, Иванов и Бачев не успеаја да ја блокираат иднината на Македонија во ...
сите 47 | | | веќе видена

, Груевски, Иванов и Бачев не успеаја да ја блокираат иднината на Македонија во ЕУ и НАТО, беа поразени од граѓаните“, рече Костадин Костадинов, ...
сите 47 | | | веќе видена

, целосно загубен во неуспехот на неговото деструктивно антизападно делување. Тој, Груевски, Иванов и Бачев не успеаја да ја блокираат иднината на ...
сите 47 | | | веќе видена

загубен во неуспехот на неговото деструктивно антизападно делување. Тој, Груевски, Иванов и Бачев не успеаја да ја блокираат иднината на Македонија во ...
сите 47 | | | веќе видена

Мицкоски немаат поддршка од граѓаните и бара алиби за изборнито пораз што го чека. „Тој, Груевски, Иванов и Бачев не успеаја да ја блокираат иднината ...
сите 47 | | | веќе видена

, целосно загубен во неуспехот на неговото деструктивно антизападно делување. Тој, Груевски, Иванов и Бачев не успеаја да ја блокираат иднината на ...
сите 47 | | | веќе видена

неговото деструктивно антизападно делување. Тој, Груевски, Иванов и Бачев не успеаја да ја блокираат иднината на Македонија во ЕУ и НАТО, беа поразени ...
сите 47 | | | веќе видена

да ја споделува хроничната нервоза на Бачев и на Мицкоски. Тие што дробеле, тоа ќе сркаат, а се изнадробија и над очекувањата! За другите работата е
| | веќе видена

Тоа значи исполнување на врвните стратешки приоритетите на државата. Врвот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, Ѓорге Иванов и Јанко Бачев се дел од
сите 51 | | | веќе видена