Захариев

  во

  По повод раѓањето на книжевниот гениј Блаже Конески , чиј дух живее со нас веќе 97 години, на 19 декември во библиотеката на гимназијата „Раде Јовчевски – ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Животот во Република Македонија секојдневно се зацрнува контролирано со Мрежата од Црни тефтери на СДСМ, истакна на денешната прес-конференција портпаролот на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Животот во Република Македонија секојдневно се зацрнува контролирано со Мрежата од Црни тефтери на СДСМ. СДСМ турка проект за партизација на администрацијата ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Наум Стоилковски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ Почитувани, Животот во Република Македонија секојдневно се ...
  сите 11 | | | веќе видена

   СДСМ турка проект за партизација на администрацијата на локално и на централно ниво строго според црните тефтери од локалните партиски клубови. Со Проектот за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Животот во Република Македонија секојдневно се зацрнува контролирано со Мрежата од Црни тефтери на СДСМ, истакна на денешната прес-конференција портпаролот на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Животот во Република Македонија секојдневно се зацрнува контролирано со Мрежата од Црни тефтери на СДСМ, истакна на денешната прес-конференција портпаролот на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Животот во Република Македонија секојдневно се зацрнува контролирано со Мрежата од Црни тефтери на СДСМ. СДСМ турка проект за партизација на администрацијата ...
  сите 9 | | | веќе видена

  За нова серија на партиски вработувања, денеска обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ преку нивниот портпарол Наум Стоилковски. „Животот во Република Македонија секојдневно ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Животот во Република Македонија секојдневно се зацрнува контролирано со „Мрежата“ од Црни тефтери на СДСМ. СДСМ турка проект за партизација на администрацијата ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Улогата на Мартин, добриот полицаец од популарната бугарска серија „Под прикритие“, го прослави глумецот Ивајло Захариев не само во неговата земја туку и во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Од холот на големата сала на Општина Штип, кадешто се наоѓа постојаната поставка на слики на сите досегашни штипски претседатели, градоначалници и претседатели ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Најголемата опозициска партија ВМРО-ДПМНЕ по долги години практицирање на власт живее турбулентни денови особено по петочното гласање во парламентот за ...
  сите 128 | | | веќе видена