Влатко Илиевски

  во

  За нив здравиот начин на исхрана и убаво оформеното тело значат вистински животен предизвик. Атрактивни се, но без напор и режим не би изледале така како што ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Помина една година од смртта на македонскиот пејач Влатко Илиевски. Во јули претходната година, Влатче беше пронајден мртов во неговиот автомобил. Неговите ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Македонскиот пејач Влатко Илиевски почина пред една година кога беше пронајден во својот автомбил „Тојата“. Неговите пријатели, колеги, фанови и по една година ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На денешен ден пред една година не напушти Влатко Илиевски. Тешко се прифаќа фактот дека повеќе го нема, особено кога на радио или ТВ во спомен ќе ги слушнеме ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Една година помина…. Се уште не можам да поверувам и не сакам да поверувам … Фалиш Влатче и засекогаш ќе недостасуваш, напиша Марјана Станојковска.Инаку, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Мина една година по трагичната смрт на македонскиот пејач Влатко Илиевски. Илиевски трагично го загуби животот на 33 годишна возраст. Тој беше пронајден мртов ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На денешен ден (6 јули) пред точно една година, Влатко Илиевски трагично го загуби животот. Македонскиот пејач и актер имаше само 33 години. Неговите блиски ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На денешен ден пред една година почина младиот пејач Влатко Илиевски. Непосредно по неговата смрт се појави спотот на песната „До крајот“ кој е снимен пред две ...
  сите 9 | | | веќе видена

  На денешен ден пред една година почина младиот пејач Влатко Илиевски. Непосредно по неговата смрт се појави спотот на песната „До крајот“ кој е снимен пред две ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Минатата година, само четири дена после неговиот роденден, јавноста во солзи и неверување ја прими веста за смртта на познатиот пејач, Влатко Илиевски. Да, ...
  сите 12 | | | веќе видена