Улици

  во

  Техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев, вели дека ѝ натаму се работи на идентификација на лицата што учествувале на литијата во Струга и ги ...
  сите 282 | | | веќе видена

  Деновиве во македонскиот литературен етер се појави романот „Кралеви од улиците“ од Александар Ковилоски. На речиси сто страници, приказната изобилува со ...
  сите 14 | | | веќе видена

  За два месеца треба да биде завршена втората фаза од проектот за изградба на канализиациска мрежа во населените места Волково, Волково-Пржино, Кисела Јабука и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  За 11,8 проценти се намалени приходите во буџетот на Град Скопје поради коронакризата. Во првите три месеци од оваа година вкупните приходи и други приливи во ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев, вели дека ѝ натаму се работи на идентификација на лицата што учествувале на литијата во Струга и ги ...
  сите 282 | | | веќе видена

  Техничкиот министер за внатрешни работи, Наќе Чулев, вели дека ѝ натаму се работи на идентификација на лицата кои учествувале на литијата во Струга и ги ...
  сите 282 | | | веќе видена

  ЈКП „„Водовод и канализација“ интензивно работи на поставување нова секундарна водоводна линија на улица „Октомвриска“. На оваа улица се поставува нова ...
  | | веќе видена | слични

  Во средината на 19. век, српскиот политичар и историчар Стојан Новаковиќ ја опишал скопска Стара чаршија како „склоп тесни и криви улички со многу ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Нов случај на починато лице на американските улици уште еднаш ги разбранува духовите во афро-американската заедница, која постојано се жали на теророт на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 104 непрописно паркирани ...
  сите 8 | | | веќе видена