Сарачини

  во

  Повозрасните штипјани ќе речат: „- Тој е човекот кој „везеше“ на гитара“, други се сеќаваат на многуте концерти кои ги посетиле во „негово време“ во Домот на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Со приказната за писмото на загрижениот претседател на земјата „Фантазија“, претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска ја започна ...
  сите 2 | | | веќе видена

  „Шарената револуција“ несомнено беше настан кој ги одбележа годините во плурална Македонија. Нејзината примарна цел беше промена на власта водена од Груевски, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Од утре се затвора комплексот „Македонско село“, инвестиција од 6,5 милиони евра што се наоѓа во Нерези, а чиј концесионер е некогашниот градоначалник на ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Од утре се затвора комплексот „Македонско село“, инвестиција од 6,5 милиони евра што се наоѓа во Нерези, а чиј концесионер е некогашниот градоначалник на ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Од утре се затвора комплексот „Македонско село“, инвестиција од 6,5 милиони евра што се наоѓа во Нерези, а чиј концесионер е некогашниот градоначалник на ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Од утре се затвора комплексот „Македонско село“, инвестиција од 6,5 милиони евра што се наоѓа во Нерези, а чиј концесионер е некогашниот градоначалник на ...
  сите 90 | | | веќе видена

  „Кај нас не се чека само автобус, ред на шалтери разни, ред за возови и карвани со автобуси, кои не одат никаде. Кај нас се чека вработување поради ...
  сите 2 | | | веќе видена